Breng je kinderen makkelijk en veilig naar school met de elektrische bakfiets in Groningen

Met de elektrische bakfiets door Groningen je kinderen wegbrengen? Een elektrische bakfiets is de perfecte vervanger van de auto en is dan ook ideaal als je in de rand van de stad woont. Met een elektrische bakfiets kun je gemakkelijk en veilig de kinderen naar school brengen, boodschappen doen of dingen vervoeren. Bij Pims Fietsen hebben we een ruim aanbod aan verschillende elektrische bakfietsen van hoge kwaliteit.

Benieuwd welke elektrische bakfiets het beste bij je past? Kom langs bij ons in de winkel en maak een gratis proefrit.

Neem contact op Bekijk routebeschrijving

De beste elektrische bakfietsen van Groningen

Een elektrische bakfiets is helemaal van deze tijd. Of je nou naar werk, school of de sportclub gaat. Op deze manier kun je makkelijk en comfortabel de stad door. Elektrische bakfietsen hebben een iets langer frame dan normale fietsen, maar fietsen net zo licht.

Op zoek naar een elektrische bakfiets in Groningen? Bij Pims Fietsen bieden we de beste elektrische bakfietsen van hoge kwaliteit. Kom bij ons langs en ontdek welke elektrische bakfiets het beste bij je past.

Duurzaam en veilig

Ben je al overtuigd om een elektrische bakfiets in Groningen aan te schaffen? We hebben de voordelen van een elektrische bakfiets voor je op een rijtje gezet:

  • Perfect alternatief voor een auto in de stad (geen parkeerplaats nodig)
  • Beter voor het milieu
  • Veilige manier om je kinderen te vervoeren, door de gordels zitten je kinderen veilig en stevig
  • De fietsen rijden zuinig en je betaalt geen motor- of bromfiets belasting

Bekijk onze verschillende elektrische bakfietsen

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een elektrische bakfiets?

Het kiezen van een bakfiets die bij je past kan een lastige keuze zijn. Zo moet je kiezen tussen een elektrische of niet-elektrische bakfiets met twee of drie wielen, het type bak op de bakfiets en de accessoires die je graag wil. Het is hiervoor belangrijk om na te gaan waar je de bakfiets voor wil gaan gebruiken en vooral te letten op de veiligheid van de fiets. Wij kunnen je hierbij helpen.

Heb je nog nooit op een elektrische bakfiets gefietst en wil je het eerst even zelf ervaren, voordat je er een aanschaft? Kom bij ons langs voor een gratis proefrit en persoonlijk advies. We helpen je graag met het vinden van een bakfiets die bij je past.

Elektrische bakfiets Groningen

Ben je op zoek naar een elektrische bakfiets in Groningen voor jou en je gezin? Dan is de Carqon bakfiets de ideale oplossing! Een Carqon bakfiets is zeer comfortabel. Dit komt onder andere door de vering en de brede banden. Daarnaast is de bakfiets ook ideaal als je kinderen hebt. Ze kunnen namelijk zelf via de zijdeur makkelijk instappen. De bakfietsheeft ruimte voor twee kinderen en een Maxi-Cosi drager. De elektrische bakfiets kan tot 140 kilometer per rit afleggen en heeft een snelheid van 25 kilometer per uur. De Carqon bakfiets is dus een perfecte elektrische bakfiets in Groningen.

Bekijk onze Carqon bakfietsen nu op onze webshop!