Een Carqon bakfiets biedt kwaliteit, veiligheid en comfort voor jou en je gezin!

Ben jij op zoek naar een veilige bakfiets voor jou en je gezin in Groningen? Dan is de Carqon bakfiets de ideale elektrische bakfiets. De Carqon bakfiets biedt veiligheid, comfort, een uniek design en goede functionaliteiten. Zo kun je op een veilige en comfortabele manier de stad door. Daarnaast is een Carqon bakfiets ook nog eens voorzien van een speciale kinderdeur. Aan alles is gedacht om jou en je kinderen de best mogelijke bakfiets-ervaring te bieden en deze fiets brengt je razendsnel van deur tot deur.

Carqon elektrische bakfiets Groningen

Als Pims Fietsen zijn we premium dealer van Carqon en exclusief in Groningen. Kom langs bij ons in de winkel en bekijk de verschillende Carqon bakfietsen of bekijk ons assortiment op de webshop!

Een stijlvolle, robuuste elektrische Carqon bakfiets

Wil je een Carqon bakfiets kopen? Carqon bakfietsen zijn stijlvolle, robuuste bakfietsen, ideaal voor jou en je gezinsleven. Binnen het assortiment van Carqon zijn er verschillende type elektrische bakfietsen. Zo heb je de Carqon Classic en de Carqon Cruise. Benieuwd naar de verschillen? Wij hebben beide modellen voor je op een rijtje gezet:

De Carqon Classic

De Carqon Classic is een stijlvolle en robuuste tweewielige elektrische bakfiets. Deze variant is uitermate geschikt voor kinderen door de hoge bak met de geïntegreerde kinderdeur. De deur is voorzien van een dubbel kinderveiligheidsslot, wat fietsen met kinderen veilig maakt. De elektrische bakfiets is tot in de kleinste details ontworpen om jou en je kinderen de beste bakfiets-ervaring die er is te bieden.

Bekijk de Carqon Classic bakfiets!

De Carqon Cruise

De Carqon Cruise is de tweede familie bakfiets van Carqon en heeft een opvallend, nieuw ontworpen bak met een comfortabele en zachte binnenkant. De Carqon Cruise is een stijlvolle en betrouwbare elektrische bakfiets. Deze elektrische bakfiets is licht in gewicht en heeft een comfortabele binnenkant en beschermende buitenkant. Dit zorgt voor een optimale bescherming. Verder heeft de Carqon Cruise dezelfde hoogwaardige specificaties als de Carqon Classic.

Bekijk de Carqon Cruise bakfiets!

De voordelen van een Carqon bakfiets

De Carqon bakfiets brengt vele voordelen met zich mee. Deze hebben we voor je op een rijtje gezet

  • Zeer comfortabel door onder andere. de voorvorkvering en XL banden die zorgen voor een soepele rit
  • Kan tot 25 kilometer per uur (wettelijk gelimiteerde snelheid)
  • Gaat moeiteloos een brug op en houdt snelheid bij tegenwind
  • Voorzien van een speciale kinderdeur
  • Heeft ruimte voor twee kinderen en een Maxi-Cosi drager
  • Is voorzien van de beste middenmotor van het moment; de Bosch Performance CX Cargoline
  • Kan tot 140 kilometer per rit afleggen (actieradius)
  • Uniek design, verkrijgbaar in vier verschillende kleuren

De sterke motor en de lichte bak bieden samen een uitstekend vervoermiddel voor ouders die gemakkelijk, veilig en snel willen fietsen met hun kinderen.

Bestel je Carqon bakfiets!

Carqon bakfiets Groningen

Benieuwd naar de verschillende Carqon bakfietsen? Kom langs bij Pims Fietsen aan de Westerkade in Groningen om in het echt kennis te maken met de fietsen. Als exclusieve dealer van Carqon bakfiets Groningen kun je bij ons terecht voor alles omtrent Carqon bakfietsen. Kom bij ons langs of neem contact op voor meer informatie!

Neem contact op