Fiets leasen: zorgeloos en voor een vast bedrag per maand

Wil je voor een vast bedrag per maand zorgeloos door de stad kunnen fietsen? Onze verschillende fietsregelingen maken het leasen van een fiets ontzettend aantrekkelijk. Zo biedt het financiële voordelen en is het ook nog eens beter voor het milieu.

Benieuwd welke regeling op jou van toepassing is? Neem contact met ons op. Pims Fietsen is specialist op het gebied van zakelijk en particulier leasen.

Particulier leasen

Particulier leasen, ook wel private lease genoemd. Met deze manier van leasen, kun je voor een vast bedrag per maand zorgeloos fietsen op een nieuwe fiets. Dit is inclusief onderhoud, eventuele schade en verzekeringen. Bij Pims Fietsen hebben we een ruim aanbod aan verschillende lease fietsen. Je hebt hierbij de keuze uit e-bikes, elektrische fietsen, stadsfietsen of sportfietsen. Bekijk ons assortiment!

Elektrische fiets leasen

Wil je een elektrische fiets leasen? Ook dit regelen we bij Pims Fietsen graag voor je. Op deze manier kun je jezelf snel en comfortabel door de stad verplaatsen, zonder dat je uren in de file hoeft te staan of moet zoeken naar een parkeerplaats. Daarnaast is fietsen ook nog eens een stuk milieuvriendelijker dan een auto. Benieuwd naar onze elektrische fietsen? Kom bij ons langs in de winkel. Wij vertellen je graag meer.

De voordelen van het leasen van een fiets

Het leasen van een fiets brengt vele voordelen met zich mee. Deze hebben we voor je op een rijtje gezet:

  • Betaal een vast bedrag per maand
  • Geen hoge aanschafkosten
  • Inclusief service en onderhoud
  • Fabrieksgarantie
  • Snel en eenvoudig geregeld
  • Milieuvriendelijk; verlaging co2 uitstoot

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Zakelijke fiets lease voor werkgever

Naast private lease, biedt Pims Fietsen organisaties de mogelijkheid om fietsen aan hun medewerkers ter beschikking te stellen via de werkkostenregeling (WKR). Dit kan door gebruik te maken van het leasefiets concept. Voor grotere organisaties kan het tevens interessant zijn om dienstfietsen te leasen. Voordelen hiervan zijn: gespreid betalen, altijd een tiptop onderhouden fiets, een vaste looptijd en daarmee vaste duidelijke kosten. Tevens bestaat er de mogelijkheid om na afloop van de leaseperiode de fiets tegen een aantrekkelijk bedrag te kopen. Daarnaast is de aanschafprijs van de fiets volledig aftrekbaar van de winst.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs bij ons in de winkel. Bellen mag natuurlijk ook!

Fiets van de zaak

Als ondernemer is het interessant om een nieuwe fiets aan te schaffen, omdat je hiermee profiteert van een fiscaal voordeel. De kosten zijn namelijk zakelijk en daarmee profiteer je van BTW aftrek. Bovendien komen de kosten van de fiets volledig ten laste van het resultaat, waardoor je minder winstbelasting hoeft te betalen. En met maar liefst 7% bijtelling fiets je ook privé. Kortom een fiets voor de zaak is zeer aantrekkelijk!

Meer weten? Neem contact op!