Lease / Bedrijfsfietsen

Fiets ‘van de baas’

Lekker fietsen is gezond. Je blijft er fit bij en het is ook nog goed voor het milieu.

Makkelijker wordt het niet

De Belastingdienst wil ook meewerken. Je werkgever kan de prijs van je fiets inhouden van je brutoloon, vakantiegeld of eindejaarsuitkering. Het belastingvoordeel geldt tot een fietsprijs van € 749,-. Daarboven is het voor eigen rekening, maar je kunt zo per saldo een aardige korting op de aanschaf krijgen.

Ook voordeel voor de baas

Ook voor je werkgever is een fietsplan aantrekkelijk. De aanschafprijs van jouw fiets is voor hem namelijk volledig aftrekbaar van de winst.

Vraag ons naar de mogelijkheden, in de winkel. Bellen mag natuurlijk ook.
 

Lease voor bedrijven/ werkgevers

Pims fietsen biedt organisaties de mogelijkheid om fietsen aan hun medewerkers ter beschikking te stellen via de werkkostenregeling (WKR) door gebruik te maken van het leasefiets concept. Voor grotere organisaties kan het tevens interessant zijn om dienstfietsen te leasen. Voordelen zijn: gespreid betalen, altijd een tiptop onderhouden rijwiel, een vaste looptijd en daarmee vaste duidelijke kosten. Tevens bestaat er de mogelijkheid om na afloop van de leaseperiode de fiets tegen een aantrekkelijk bedrag te kopen.

Lease voor particulieren

Pims fietsen biedt ook u als particulier de mogelijkheid om direct op de fiets van uw keuze weg te rijden onder dezelfde aantrekkelijke voorwaarden als hiervoor genoemd.