Fietsen

Op zoek naar een nieuwe fiets? Bij Pims Fietsen in Groningen vind je een enorm aanbod aan fietsen. Van hippe stadsfietsen tot aan de ultieme bakfiets. Daarnaast hebben we ook goede kwalitatieve tweedehands fietsen en een uitgebreid assortiment aan accessoires. Ook kun je bij ons ook terecht voor reparaties en verzekeringen van je fiets.

Benieuwd wat we te bieden hebben? Bekijk ons assortiment op de webshop of kom langs bij ons in de winkel voor een proefrit en laat je adviseren over de aanschaf van een nieuwe fiets, accessoires of andere zaken!

Het ruime assortiment van Pims Fietsen

Bij Pims Fietsen in Groningen verkopen we zowel in onze winkel als op onze webshop verschillende soorten fietsen. Zoals stadsfietsen, elektrische fietsen en bakfietsen. Wij zijn daarbij leverancier van verschillende bekende merken als:

Binnen het assortiment hebben we fietsen in verschillende prijscategorieen. Afhankelijk van de eisen die de fiets moet hebben, hebben we voor iedereen een geschikte fiets staan. Ben je op zoek naar een goedkope fiets in Groningen of naar een wat meer kwalitatieve fiets? Bekijk onze webshop voor ons gehele assortiment of kom langs bij ons in de winkel.

Onze vakkundige service

Service, kwaliteit en vakkennis vinden wij belangrijk voor onze klanten. Binnen ons bedrijf kun je daarom niet alleen terecht voor het kopen van fietsen, maar ook voor onderhoud en service van je fiets. Dit kan ook als de fiets niet bij ons is gekocht. Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag. Kom langs bij ons in de winkel en kijk wat we voor je kunnen betekenen

Tweedehands fiets Groningen

Op zoek naar een goedkope fiets in Groningen? Naast gloednieuwe fietsen bieden wij ook goede, kwalitatieve tweedehands fietsen aan. Wil je dus een goede fiets, maar niet teveel betalen? Dan is dit de ideale oplossing. Alle tweedehands fietsen worden zorgvuldig nagekeken en gerepareerd waar nodig. Op deze manier voorzien we je van een kwalitatieve, goedkope fiets waarmee jij razendsnel heel Groningen door fietst.

Verzeker jouw fiets!

In een drukke stad als Groningen kan het natuurlijk wel eens voorkomen dat je fiets schade oploopt of wordt gestolen. Dit kan erg hoog oplopen in de kosten en dat is erg vervelend. Hiervoor bieden wij de oplossing. Bij Pims Fietsen in Groningen bieden we namelijk een verzekering aan voor je fiets. Op deze manier ben je altijd verzekerd voor schade en diefstal. Het enige wat je hoeft te doen is langskomen, wij regelen de rest!