Mooi, snel en comfortabel fietsen met onze elektrische fietsen in Groningen

Wil je snel en comfortabel fietsen naar werk en/of school? Dan is een elektrische stadsfiets ideaal voor jou voor onder andere woon-werkverkeer. Je reist iedere dag gezond en sportief, zonder helemaal uitgeput te zijn bij flinke tegenwind. Bij Pims Fietsen hebben we een ruim assortiment elektrische fietsen in Groningen van verschillende merken.

Ontdek welke elektrische fiets het beste bij je past!

Ons assortiment elektrische fietsen

Elektrisch fietsen zijn populair. Zo hoef je niet steeds meer in de file te staan of op zoek te gaan naar een parkeerplaats. Bij Pims Fietsen hebben we een ruime en exclusieve keuze aan elektrische fietsen. Wij zijn namelijk premium dealer van de merken Batavus, Sparta en Cortina. Ben je op zoek naar een elektrische stadsfiets of e-bike in Groningen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over de verschillende soorten elektrische fietsen? Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Het voordeel van elektrische stadsfietsen en e-bikes in Groningen

Wil je jezelf graag makkelijk en snel door de stad heen bewegen? Dan is een elektrische stadsfiets ideaal voor jou. Deze maken het namelijk mogelijk voor jou om probleemloos, middellange afstanden te maken.

Met een e-bike, oftewel elektrische fiets kom je met gemak op de plek waar je wilt zijn. Het voordeel van een elektrische fiets is namelijk dat je deze bijna overal kwijt kunt. Zo hoef je dus geen rekening te houden met beperkte parkeerplekken. Ook kun je jezelf makkelijk en snel door de stad verplaatsen. Dit is goed voor je gezondheid, het milieu en voor je portemonnee.

Waar moet je op letten bij de aanschaf?

Bij de aanschaf van een elektrische fiets zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Zo is het goed om te kijken naar de actieradius, de motorpositie en de positie van de accu. Bij Pims Fietsen helpen we je graag bij het vinden van de perfecte fiets. Kom bij ons langs voor persoonlijk advies en meer informatie.

Elektrische fiets leasen

Bij Pims Fietsen bieden we ook particuliere en zakelijke lease contracten aan voor werkgevers, werknemers en zz'ers. Zoals al eerder benoemd bevatten deze aantrekkelijke fiscale voorwaarden.

Meer weten over het leasen van een elektrische fiets? Lees hier meer.