Pims fietsen: dealer van fatbikes in Groningen. Ontdek de merken Knaap, Ruff, Super 73 en Mate

Elektrische fietsen zijn populairder dan ooit en dat merken wij ook in onze winkel. Er wordt door veel fietsproducenten ingesprongen op deze opkomende markt. Zo zijn er nu ook elektrische fatbikes met brede banden voor een stoere uitstraling. Daarnaast is sinds 1 januari 2023 de helmplicht ingevoerd voor snorscooters en daarom stappen veel snorscooter bestuurders over naar fatbikes. Wij kunnen met trots zeggen dat wij dealer zijn van de fatbike merken Knaap, Ruff Cycles, Super 73 en Mate. Van deze merken zijn wij ook de enige dealers van fatbikes in Groningen Op deze pagina vertellen we je graag alles over de voordelen van een Fatbike en welke merken wij allemaal in het assortiment hebben.

Kom vandaag nog langs in onze winkel aan de Westerkade 24 te Groningen voor een gratis proefrit!

Neem contact op

Bekijk onze webshop

 

 

Wat is een fatbike?

De fatbike zie je steeds meer voorbij komen in het straatbeeld, maar wat is het nou eigenlijk? Een fatbike is een e-bike die voorzien is van dikke banden. Deze dikke banden zorgen ervoor dat je heerlijk kan cruisen door de stad. Misschien ken je de fatbike binnen het mountainbike segment wel, maar verwar deze twee niet met elkaar. Ze zijn namelijk bedoeld voor andere doeleinden. Een fat mountainbike is namelijk bedoeld om ruige terreinen te betreden, terwijl een fatbike is gemaakt voor de stad

Fatbike Pims Fietsen Groningen

Welke merken fatbikes hebben wij in het assortiment?

Er zijn veel bedrijven die inspringen op de hype van de fatbikes en daardoor zijn er dus ook veel verschillende merken ontstaan. Bij Pims fietsen hebben we vier merken fatbikes met elk unieke kenmerken.

Dit zijn de vier merken fatbikes die wij aanbieden:

Super73: De Super73 fatbikes zijn ontworpen in Californië door echte fiets- en motorliefhebbers. De fatbikes worden gekenmerkt door een krachtige achterwielaandrijving met een minimalistisch design. De Super73 is beschikbaar in veel verschillende kleuren en bestaat uit drie modellen, namelijk de R-serie, S-serie en Z-serie. Elke serie heeft zijn eigen kenmerken.

Super 73 Pims Fietsen Groningen
Knaab Pims Fietsen Groningen

Knaap: Ook is het merk Knaap bij Pims fietsen beschikbaar. Knaap is een Nederlands merk en is ontstaan door de eigenschappen van een e-scooter te combineren met een traditionele e-bike. Knaap heeft 5 verschillende strakke designs en is in het zwart en grijs beschikbaar.

Ruff Cycles: Het fatbike merk Ruff Cycles is van oorsprong een Duits fietsmerk dat zich profileert als een hip-hop straat cultuur merk. Ruff Cycles heeft vier modellen fatbikes met elk unieke kleurencombinaties en verschillende kenmerken.

Ruff Pims Fietsen Groningen
Mate Pims Fietsen Groningen

Mate: Het laatste merk dat wij in ons assortiment hebben is Mate. Mate is uniek ten opzichte van de andere fatbike merken, omdat ze inklapbare fatbikes hebben, die verstelbaar zijn in zadelhoogte en stuurhoogte. Ook zijn de Mate fatbikes verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Kom langs in de winkel in Groningen en maak een gratis proefrit!

Om een goed beeld van de fatbikes te krijgen is het aan te raden om langs te komen bij ons in de winkel. Zo kun je gemakkelijk alle merken en aanwezige modellen vergelijken én een gratis proefrit maken! Zo krijg je een goed beeld welke fatbike het beste bij jou past. Wij zitten in Westerhaven aan de Westerkade 24 te Groningen. Zien we je snel?

Neem contact op